Bezoek Houweling Telecommuseum

Ons museum is elke dinsdag geopend van 09.00 tot 16.00 uur. Rondleidingen van ongeveer 90 minuten starten tussen 10.00 en 14.30 uur en we zijn dan gratis. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de auto, welke u gratis op ons binnenterrein kunt parkeren.

Aanmeldingsformulier voor een bezoek van het Houwelingtelecommuseum

Openingstijden

We zijn iedere dinsdag geopend van 9:00 tot 16:00 uur. Wilt U het museum op de dinsdag bezoeken dan verzorgen wij graag een gratis rondleiding voor U. Deze is dan mogelijk vanaf 10:00 uur tot 14:30 uur.

Parkeren

Ook heel belangrijk voor u. U kunt gratis parkeren bij ons op het terrein. Rij door het hek wat u hieronder op de foto ziet.

Rondleidingen

Om 14:30 uur starten we dan met de laatste rondleiding die +/- 1,5 uur duurt. Natuurlijk is een groepsbezoek ook ideaal voor een uitje met je familie, vrienden, vereniging, club of schoolklas. Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Groepen

Wilt u met een groep van 8 personen of meer komen, neemt u dan eerst contact op, u kunt dan namelijk ook een afspraak maken op een andere dag. Hieraan zijn dan wel wat kosten verbonden, te weten € 4,00 per persoon met een minimum van € 32,00 (8 personen). Deze kosten zijn uitsluitend bedoelt als onkosten vergoeding voor de gidsen die u rondleiden.
Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Toegangshek naar Museum