Marcia Tap van RTV Rijnmond heeft ons museum bezocht

Interview bestuur Houweling Telecom Museum met Marcia Tap, RTV Rijnmond na de brand in 2021

Op 26 januari is ons museum getroffen door een flinke brand. In de media is daar behoorlijk aandacht aan besteed. Marcia Tap van RTV Rijnmond heeft ons naar aanleiding daarvan op 11 maart bezocht om eens te kijken hoe het nu met het museum is gesteld.
Zeer geïnteresseerd heeft ze de brandschade gefilmd en onze voorzitter Frank Muller geïnterviewd.
Daarna heeft ze nog opnamen gemaakt in het museum die op RTV Rijnmond zijn uitgezonden.

Het is terug te zien op:

‘Een nummer draaien’ en ‘ik ga ophangen’ zijn uitdrukkingen die horen bij telefoneren, maar met de huidige telefoons wordt er niet meer gedraaid en opgehangen. Hoe dat vroeger ging, is te zien in het Houweling Telecommuseum in Rotterdam-Noord.

Marcia Tap

Niet te blussen

Marcia naar d’r zin in het museum

Bronvermelding: RTV Rijnmond